Hirdetés

Neverending Light - Barlangászat szörnykísérettel

|

Játéközön.hu ajánlónkban ezúttal a felszín alá merészkedünk, hogy földalatti járatokban elemlámpával borzongjunk.

Hirdetés

Klausztrofóbiás páni félelemre kihegyezett horrorfilmekből Solymári-ördöglyukat lehetne rekeszteni, pontosabban eldugaszolni. Teljes sötétségbe burkolózó, nyirkos barlangokban mászkálva az ifjú földtúró generáció gondolataiban pengeéles karmokkal, takonytócsában hempergő kreatúrák látképei jelennek meg. Vasárnapi Játéközön.hu ajánlónk története ugyanúgy kezdődik, mint bármilyen elcsépelt tinihorror: főhősünk barlangtúrára indul kedvesével, valamint néhány érdeklődővel egyetemben. Idegenvezetőjük átszellemülve darálja az ilyenkor kötelező tudnivalókat, majd közönségszórakoztatás címén felszól a technikusnak, hogy borítsa teljes sötétségbe az üreget. A fények kialszanak, méghozzá örökre, ezzel párhuzamosan emberi életek is kialszanak. Méghozzá örökre. Kivéve barátnőnk és karakterünk marad életben, egyetlen zseblámpával felszerelkezve indulunk saját magunk és oldalbordának megmentésére, miközben vaksötétségben élő szörnyetegek leselkednek ránk. Utunk során szentjánosbogarakra hajazó segítőtársakkal találkozunk, akik készpénz (?) ellenében ledarálják ellenfeleinket. Jussunk el a lifthez, oltalmazzunk választottunk életét és szabaduljunk ki a barlangból. Ez a Neverending Light.

neverending_light_56.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)