Hirdetés

Nemsokára halloween, és már a magyar maffiajáték is természetfeletti jelenésekkel rémisztget

|

Ha nem tudod, hogy mivel töltsd október utolsó éjszakáját, akkor a Glitchy Frame Studiónak van egy ajánlata.

Hirdetés

A Targeted -10 Days egy meglehetősen érdekes játék. Ebben a maffia vezére szeretne eltenni minket láb alól, mielőtt még tanúskodhatnánk, ezért aztán minden este meg kell vizsgálnunk a helyi parkolót. Ha furcsa nyomokat találunk, akkor ajánlott visszafordulnunk, mert az azt jelenti, hogy veszélyben vagyunk.

A játék alapvetően meglehetősen egyszerű, és jórészt a hangulatra és a megfigyelőkészségünkre helyezi a hangsúlyt. A most érkezett anomália mód pedig ennél egyel tovább lép.

Hirdetés

A parkolóban ezúttal már természetfeletti anomáliák várnak ránk, melyeket ha időben észreveszünk, azzal megmenthetjük a saját életünket. A játékélményt feldobó horrorisztikus csavar eredményeként izgalmas kalandban lehet részük azoknak, akik egy kis rettegésre vágynának halloween estéjén.

A Targeted -10 Days már megvásárolható a Steamen 5 eurós áron. A normál és anomália játékopciók mellett nehezített és 99 napos kihívásokat is tartalmaz, a hosszan tartó élmény kedvéért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)