Hirdetés

Nem lesz The Sims 5, de ez tulajdonképpen jó hír – és még film is készül

|

Az Electronic Arts tisztázta, mi a terve a The Sims sorozattal.

Hirdetés

Több mint tíz éve hízik már megfizethetetlenül nagyra a The Sims 4, amihez 16 teljes értékű kiegészítő, 12 kisebb csomag, és számos ingyenes frissítés jelent meg az elmúlt években. Kiszámolni sem merjük, mennyit kell kiadnia annak, aki az ingyenes alapjáték kipróbálása után többre vágyik.

Az viszont - talán - jó hír, hogy nem lesz The Sims 5: nem lép vissza megint a Maxis, hogy új alapokra kezdjen építkezni, és éveken át kínálja azokat a tartalmakat, funkciókat, amik az előző játékban már jó ideje elérhetők.

Egy most kiadott blogposztban, valamint a Varietyvel készült interjújában a franchise felelőse, Kate Gorman elmondta, nem fogják a korábbi projekteket lecserélni, csak bővítik az univerzumot a jövőben. Szeretné a csapat, hogy mindenki továbbvihesse meglévő családjait, alkotásait, használhassa azokat később is.

Hirdetés

És mi lesz, ha The Sims 5 nem? Nos, a The Sims 4-hez további kiegészítők érkeznek majd frissítések, javítások kíséretében, valamint új játékok, amik kicsit eltérnek a megszokottól, de még mindig az életszimulátorok kategóriájába tartoznak. Tovább fejlesztik a 2022-ben bejelentett Project Renét, valamint számíthatunk cosy játékra is, mint a Stardew Valley vagy az Animal Crossing. A közösségi élmény szintén egy feltérképezendő terület.

A Project Renét egyébként ősszel nagyobb közönség tesztelheti, jelentkezni itt lehet.

Mindeközben készül a The Sims film az Amazon MGM Studios-szal együttműködésben, a Lokit és a Szexoktatást rendező Kate Herron vezényletével, aki a rendezői feladatok mellett íróként is részt vesz a projektben - ez utóbbiban Briony Redman segíti. Jövőre további bejelentésekre számíthatunk, ugyanis akkor ünnepli majd a franchise a 25. évfordulóját.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)