Hirdetés

Nem hagyja ki az Xbox a Tokyo Game Show 2024-et - ezt lehet tudni a műsorról

|

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is saját bemutatóval készül Phil Spencer csapata.

Hirdetés

Néhány évvel lemaradva a konkurenciától tavaly az Xbox is létrehozta saját online formátumát a Developer Direct játékbemutatók képében, ám ez nem jelenti azt, hogy a redmondiak csökkentették volna jelenlétüket a nagyszabású videojátékos expókon. Ennek szellemében tehát Phil Spencerék idén szeptemberben is a japán fővárosba utaznak, amikor a világ szeme a Tokyo Game Show-ra irányul, ezzel is jelezve, hogy a távol-keleti piac változatlanul fontos számukra.

Egyetlen szigetországbeli stúdiójuk, a végül a Krafton által megmentett Tango Gameworks kiebrudalását követően szükségük is lesz a zöldeknek a jó pontokra úgy a fejlesztők, mint a játékosközösség körében. A kiadókat illetően viszont nincs miért aggódniuk, Jez Corden, a Windows Central vezető szerkesztője szerint a Square Enix részéről például fontos bejelentések várhatók az Xbox és a Final Fantasy franchise viszonylatában. Értsd: azok az epizódok, amelyek eddig elkerülték a redmondiak konzolját, hamarosan Xboxra is meg fognak jelenni.

Hirdetés

Szeptember 26-án, a magyar idő szerint déli 12 órakor kezdődő Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast majd tiszta vizet önt a pohárba, is kiderül, hogy az imént leírtak tényleg megfelelnek-e a valóságnak. Az ellenben biztos, hogy a Tokyo Game Show hivatalos YouTube-csatornáján zajló közvetítés során számos játék felbukkan majd, amelyeket két, egymástól jól elkülöníthető csoportra lehet osztani. Az első halmazba az Xbox Game Studios, az Activision, a Blizzard és a Bethesda címei tartoznak. A legvalószínűbb, hogy a frissen megjelent újdonságokra (World of Warcraft: The War Within, Age of Mythology: Retold, Ara: History Untold) és a közeljövőben érkező játékokra, kiegészítőkre (Starfield: Shattered Space, Diablo IV: Vessel of Hatred, Call of Duty: Black Ops 6, Microsoft Flight Simulator 2024, Indiana Jones and the Great Circle, Avowed, Towerborne) fókuszál majd a bemutató ezen része, de sosem lehet kizárni, hogy esetleg egy-két meglepetést is elővarázsolnak majd a cilinderből.

A műsoridő maradékát az Xbox regionális, tehát japán és egyéb ázsiai partnerei töltik majd ki, az általuk prezentált játékok némelyike pedig garantáltan a Game Pass katalógusában kezdi meg földi pályafutását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)