Hirdetés

Nem a Black Ops 6 lesz az első Call of Duty, amelyik bekerül a Game Passbe

|

Sajtóértesülések szerint egy másik epizódra már júliusban rávethetik magukat az előfizetők.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy a Microsoft megemeli a Game Pass árát, valamint úgy kicsontozza az egyik csomagot, hogy arra a továbbiakban nem lehet többé alkalmazni a szolgáltatás mellett szóló érvek legerősebbikét, mindenki azt várja, hogy a redmondiak mivel "engesztelik" ki a változtatások miatt zabos előfizetőket. Ennek legkézenfekvőbb módja az lenne, ha végre elkezdenének szállingózni az Activision Blizzard felvásárlása révén megszerzett címek a katalógusba.

Pillanatnyilag kizárólag a Diablo IV-et érhetjük el előfizetőként, és egyedül a Call of Duty: Black Ops 6-ot jelentették még be érkezőként, ám ez hamarosan megváltozhat, ráadásul most úgy tűnik, hogy épp egy Call of Duty epizóddal indul majd a játékok özöne.

Hirdetés

Korábban arról sutyorogtak xboxos témában járatos bennfentesek, hogy augusztustól érkezhetnek az Activision és a Blizzard játékai a Game Passbe, az Insider Gaming értesülései szerint azonban a pletykált Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt, a Spyro Reignited Trilogyt és a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 remake-et is megelőzi a 2023-ban kiadott Call of Duty: Modern Warfare III. A portál úgy tudja, hogy erre július második felében kerül sor, de a pontos dátumot nem sikerült kiderítenie, ahogy a Windows Centralnak sem, amely a saját forrásaira támaszkodva megerősítette, hogy a megfelelő csomagot választó előfizetők hamarosan tényleg hozzáférést kapnak a tavalyi epizódhoz.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)