Hirdetés

Napi büntetés: Marketplace-chatekből készülnek a legújabb popslágerek

|

Csodálatos történeteket mesélnek el ezek az AI-dalok.

Hirdetés

Nem újdonság, hogy a Facebook Marketplace-en valódi gyöngyszemek születnek nap mint nap, legyen szó akár magukról a hirdetésekről (tematikájukat, vagy elképesztően kitekert, földöntúli "helyesírással" megalkotott szövegeiket illetően), akár a vevők és eladók között lefolytatott chatekről. Egy új TikTok-trendben most az utóbbiakból születnek AI-dalok, a végeredmény pedig magáért beszél. 

A témában jelenleg a skizz053 TikTok-csatorna tűnik az igazi aranybányának, mutatunk is párat az ide feltöltött csodákból.

Hirdetés

Felmerült már bennetek, hogy ha használt bőröndöt vesztek, akkor az bizony ne legyen üres, hanem az eladó pakolja tele ruhákkal? Az alábbi dal pontosan egy ilyen kalandos chatről szól, ahol ez lett volna a vevő vágya. Az eladó megpróbálta levezetni, miért nem életszerű kérdés ez, az egész kalandból pedig az alábbi dal készült el.

@skizz053 🧳 #foryoubaszeretnemlatni #fyp #foryou #fypシ #magyartiktok #magyar #foryoubalegyen #fy ♬ original sound - skizz

Mennyi minden fér bele egy fürdőszobai szekrénybe? Vásárlás előtt ez egy elég fontos információt, az alábbi történet főhőse, a vevő pedig mindezt úgy szerette volna kideríteni, hogy átviszi a cuccait az eladóhoz, majd ott kipróbálja, tele tudja-e tömni velük az adásvétel tárgyát, vagyis magát a szekrényt. Ebből a sztoriból is remek nóta született.

@skizz053 🗄️ #foryoubaszeretnemlatni #fyp #foryou #fypシ #magyartiktok #magyar #foryoubalegyen #fy ♬ original sound - skizz

A gamerek pontosan tudják, hogy a FIFA nincs jó hatással a tévékre és monitorokra, főleg, ha az ember nem annyira penge a játékban. Az alábbi videóban egy törött HP monitor miatt indul el a diskurzus, de aztán hamar áttérünk arra, hogy inkább FIFA-ban kellene lerendezni a dolgot - mondjuk betört monitorral ez nem lesz egyszerű, de az eladónak erre is van megoldása.

@skizz053 🖥️ #foryoubaszeretnemlatni #fyp #foryou #fypシ #magyartiktok #magyar #foryoubalegyen #fy ♬ original sound - skizz

Ha találtok hasonló dalokat, akkor nyugodtan dobjátok be őket lent, a kommentek között!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)