Hirdetés

Nagyot bakizott az EA, véletlenül elárulta, hogy mikor jön a Dragon Age: The Veilguard

|

Sikerült elrontani a meglepetést alig fél nappal a megjelenési dátum bejelentése előtt.

Hirdetés

Az utóbbi években volt időnk hozzászokni, hogy miként a filmelőzetesek is kap már felvezetőkén szolgáló rövid kedvcsinálókat, úgy a bejelentéseket is előre bejelentik. Jó esetben a nagy pillanatig hátralévő napokban, órákban mindenki arról beszél, beindulnak a találgatások és merészebbnél merészebb teóriák kezdenek alakot ölteni, azaz akkora felhajtás előzi meg az eseményt, hogy garantáltan nagy visszhangot fog kiváltani.

Ebből az okból harangozta be az Electronic Arts már tegnap este, hogy ma lerántja végre a leplet a Dragon Age: The Veilguard (leánykori nevén Dragon Age: Dreadwolf) premierjének időpontjáról. Emellett a kommunikációs kampány további állomásairól is tájékoztatást kaptunk, hogy tudjuk, mire számíthatunk szeptember folyamán.

Hirdetés

A jeles dátumot egy élőben streamelt trailert megtekintve kellett volna megismernünk (már el is kezdődött a visszaszámlálás a hivatalos YouTube-csatornán), azonban egy kellemetlen baki mindent borított. Valahogyan kiszivárgott vagy egy reklámspotnak, vagy a szóban forgó előzetesnek egy aprócska, ám annál nagyobb jelentőséggel bíró részlete, amely pont felfedte, hogy a Dragon Age: The Veilguard október 31-én érkezik PC-re és jelenlegi generációs konzolokra, azaz PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X és Series S gépekre.

Ettől függetlenül érdemes lesz megvárni a trailert, hiszen jó eséllyel eddig nem látott részleteket is mutat majd a játékból.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)