Hirdetés

Nagyon kemény felhozatallal támadhat júliusban a PlayStation Plus

|

A hivatalos megerősítés még nem futott be, de a szivárogtatók már előásták a feltételezett listát.

Hirdetés

Ahogy az már lenni szokott, a PlayStation Plus Extra új címei idő előtt kiszivárogtak. Billbil-kun és a Dealabs is tudni véli már, hogy mi vár ránk júliusban, és ha minden beigazolódik, akkor bizony lesz mit játszanunk a kék csapat fekete dobozain.

Hat megjelenés is felbukkant a listában (egy potenciális hetedikkel együtt), melyek között díjnyertes JRPG-k, szolgáltatás alapú lövöldék és egy kő kemény CRPG is szerepel.

Hirdetés

A PlayStation Plus Extra katalógusa elvileg július 17-én fog frissülni, és a szivárogtatók információ szerint a következő játékokkal bővül majd a felhozatal:

  • Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion
  • Remnant 2
  • Mount & Blade 2: Bannerlord
  • No More Heroes 3
  • Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous - Enhanced Edition

Ami a Remnant sorozatot illeti, ott Billbil-kun arra utalgatott, hogy az első rész, a Remnant: From the Ashes is csatlakozhat a PS Plus Extrához, de ezt egyelőre nem tudta 100 százalékosan megerősíteni. Akárhogy is, legalább egy kiváló kooperatív lövöldét már biztosan kapunk.

A fenti címekből egyébként minden egyes darab megér egy próbát. Az FF7 rajongóknak a Crisis Core szinte kötelező, a Pathfinder: Wrath of the Righteous pedig egy csodálatosan összerakott CRPG, ami könnyedén pótolhatja a lelketekben a Baldur's Gate 3 formájú űrt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)