Hirdetés

Nagy frissítések érkeztek a Steamre, minden egy kicsit átláthatóbb lett

|

A Valve leszámolt végre a mémekkel és értelmetlen értékelésekkel.

Hirdetés

Amíg mi az igazak álmát aludtuk, addig a Valve szorgos fejlesztői munkához láttak: apró módosításoknak köszönhetően most még jobb lett használni a PC-s tábor kedvenc platformját. Két újdonság érkezett, ezek közül egyet pedig rögtön a főoldalon megtaláltok.

Az "új és felkapott", illetve "legkelendőbb" fülek mellett egy új részleg is felbukkant: a "felkapott ingyenes" lista gyűjti innentől kezdve azokat az ingyenesen játszható megjelenéseket vagy demókat, melyeket a felhasználói tábor épp hatalmas lelkesedéssel pörget.

Így könnyebben fogunk ingyenes mókákat találni, és azok nem fogják összemaszatolni a prémium címek listáit. És ha már a maszatolásról van szó, akkor a Steam felhasználói értékeléseire is érdemes kitérni: a hét elején történt tesztelés befejeződött, és bekerült végre a "segítőkész" szűrő.

Hirdetés

Ha legörgettek a kommentszekciókhoz, akkor láthattok egy új kipipálható rubrikát "Új hasznossági rendszer használata" névvel. Ez segíteni fog abban, hogy a Steam azokat az értékeléseket pakolja eléd, melyek tényleg hasznosak, és nem mémeket vagy ASCII képeket tartalmaznak. A Valve állítása szerint a Steam moderátorai és egy MI rendszer dolgoznak azon, hogy megjelöljék az érdekes kommenteket, és így azokat küldhessék a szövegáradat tetejére.

A Valve egyébként nem akarja eltakarítani a többi értékelést sem: szeretnék megadni az önkifejezés lehetőségét, és egy olyan kapcsolót is be fognak építeni, ami a mémeket is a felszínre engedi. Viszont mindenkinek jobb az, ha a hasznos kritikák lesznek legfelül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)