Hirdetés

MrBeast a tordai sóbányában forgatott

|

Már közel 50 millióan látták a népszerű videós Romániában forgatott új anyagát.

Hirdetés

Szombat este MrBeast, a világ egyik legnépszerűbb youtubere közzétette legújabb videóját, amelyet a romániai tordai sóbányában forgatott. A 26 éves Jimmy Donaldson, akinek YouTube-csatornáját 320 millióan követik, júliusban egy hétig tartózkodott más híres youtuberek társaságában a különleges helyszínen, amelyre földalatti városként hivatkozott. A 7 Days Exploring An Underground City című videója már három óra alatt 10 millió megtekintést ért el, jelenleg közel 50 millióan látták. MrBeast videójában méltatja a több mint ezer éves bányát, és bemutatja a lenyűgöző alagutakat és kamrákat, miközben felfedezik a föld alatti világot. Megjegyezte, hogy a sóbánya egykor menedékként szolgált a második világháború alatt, amikor a románok itt rejtőztek a bombázások elől. 

A tordai sóbánya egy egyedi turisztikai látványosság, amely évente több százezer látogatót vonz, és olyan különlegességekkel büszkélkedhet, mint például egy földalatti óriáskerék, a csónakázó tó, valamint kosárlabda- és minigolfpályák. A sóbánya és környéke további fejlesztéseket is kap, többek között panorámaliftek és új turistaútvonalak várhatók a következő években.

Hirdetés

MrBeast videója mellett azonban újabb botrányok is beárnyékolják a vlogger hírnevét. Az Amazon ellen indított perben több nő hátrányos megkülönböztetést és szexista bánásmódot emlegetett egy másik produkció, a Beast Games forgatásán, amely 1000 versenyzőt vonultatott fel egy 5 millió dolláros fődíjért. A produkcióval kapcsolatban többen panaszkodtak a rossz körülményekre, és néhány versenyzőt kórházba is kellett szállítani.

A sóbányában készült videó nagy visszhangot keltett, és a bányát üzemeltető cég is népszerűsítette, arra biztatva az embereket, hogy fedezzék fel ezt a különleges földalatti világot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)