Hirdetés

[MOVIE] GTA: SA!!!

|

Megérkezett az első videó a régóta várt GTA: San Andreas-ból. Igen, CJ végre a monitorjainkon is megjelenik! Figyelem: a videó elég rossz minőségű, tipikus "mozirip"-es. Szóval csak finoman a kritikával. Elkeseredni azonban nem kell, ugyanez a videó megtalálható jobb minőségben itt, valamint a GameSpot is igérte mára. Amíg leér, nézzétek meg a tegnap jött új képeket is! (Thanks Toto) BONCSAD TŐCCCSED!!! Update: végre elérhető a jobb minőségű változat is a Fileplaneten. A letöltéshez mindenképp szükséges egy ingyenes regisztrációs folyamaton végigmenni. (Thanks GameCenter s.r.o) Update 2: Ha netán mégse szeretnétek össze-vissza regisztrálni, újabb alternatívát mondok: GameCenter s.r.o. Hajrá! Update 3: Végre elérhető lokálban is a "jó minőségű" verzió. Alant a link :)

GTA: SAN ANDREAS
(Movie - 10,04 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)