Hirdetés

Most megnézhetsz 10 percet a Star Wars Outlaws játékmenetéből

|

Az év egyik legérdekesebb megjelenésének ígérkezik a Ubisoft nyílt világú Star Wars játéka, amiből most egy újabb szeletet láthatunk.

Hirdetés

Az akolitus után valószínűleg sokan szeretnének elveszni egy új Star Wars játék világában, és az Outlaws erre tökéletes eszköz lesz. Lényeges különbség azonban, hogy jedi helyett ezúttal egy csempészt fogunk irányítani, akinek Erő híján a sármjával és pisztolyával kell átverekednie magát a galaxis legkomiszabb gazfickóin.

Az eddigi prezentációk után nagyrészt pozitív hangulatban álltunk fel a Star Wars Outlaws bemutatói elől, és izgatottan vártunk minden új infót. Most az IGN.com szállította a friss látnivalót egy, a játékmenetbe betekintést kínáló, tízperces anyag formájában.

Hirdetés

A hősnőnk Tatuin sivatagában teljesít egy küldetést, de persze az A és B pont között rengeteg felfedezhető apróságba is belefut. Látunk egy apró szeletet a világból, a lövöldözésből és a játékmechanikákból, melyek feltehetőleg elszórakoztatnak majd minket a kampány során.

A Ubisoft open world formuláját ismerve vannak félelmeink, de egyelőre lelkesen várjuk a Star Wars Outlaws megjelenését, ami 2024. augusztus 30-án várható PC-n, PS5-ön és Xbox Series konzolokon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)