Hirdetés

Most már biztos, hogy nem késik a Ubisoft Star Wars játéka

|

Aranylemezre került a nyáron érkező Star Wars Outlaws.

Hirdetés

Nem győzzük dicsérni a számos értékes franchise jogai felett rendelkező Disney-t, amiért szakított azzal a régi gyakorlattal, mely szerint a licencpartnerek exkluzivitást élveztek, és a konkurensektől cseppet sem zavartatva készíthették a népszerű IP-kra támaszkodó játékokat. A döntés viszont, hogy párhuzamosan több kiadónál és fejlesztőnél is készülnek például Marvel és Star Wars témájú játékok, új helyzetet teremtett, valódi verseny alakult ki, aminek a legnagyobb nyertesei a játékosok lehetnek.

A halovány Star Wars Battlefront epizódok után látványosan összekapta magát az EA is, a Star Wars Squadrons, Star Wars Jedi: Fallen Order és Star Wars Jedi: Survivor trojka már egy magasabb szintet képviselt, most pedig a Ubisofton a sor, hogy megmutassa, mire képes a Csillagok háborúja világában.

Hirdetés

Az idővonalon a Star Wars V. rész - A Birodalom visszavág és a Star Wars VI. rész - A Jedi visszatér között elhelyezkedő Star Wars Outlaws egy minden hájjal megkent csempész, a Humberly González által megformált Kay Vess története. A nő elválaszthatatlan gyerekkori barátja, a figyelemelterelésben jeleskedő Nix társaságában törvénybe ütköző megbízások sorát hajtja végre, felhívva magára a a galaxis legnagyobb kartellei és persze a Birodalom figyelmét is.

Nemrég megcsodálhattuk az első nyitott világú Star Wars alkotás játékmenetét, és rövidesen személyesen is lezsűrizhetjük, hogy mit főzött ki nekünk a The Division szérián edződött Massive Entertainment, mivel a hivatalos X-fiók által közzétett bejegyzés szerint aranylemezre került az Outlaws. Ez azt jelenti, hogy elérte a kiadáshoz szükséges állapotot, kezdődhet a lemezek sokszorosítása, a csapat pedig az elkövetkező szűk két hónapban a ma már elengedhetetlen day 1 patchre fókuszálhat, hogy semmi se rondítson bele az augusztus 30-án esedékes megjelenésbe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)