Hirdetés

Most 7 Warhammer-játékot is behúzhatsz egy páros mozijegy áráért

|

Köztük van a magyar NeocoreGames által fejlesztett Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr is.

Hirdetés

A Games Workshop értő kezei között formálódik, bővül a Warhammer univerzum, méghozzá minden téren (remélhetőleg hamarosan elrajtol a Henry Cavill nevével fémjelzett filmes vonal is). A legutóbbi alkotás a Focus Home Interactive és a Saber Interactive együttműködéséből született Warhammer 40,000 Space Marine 2 volt, amely nem csak szerintünk lett zseniális. 

Érthető módon erre még nem, de korábban megjelent Warhammer-játékokra lecsaphattok szinte fillérekért a Humble Bundle legújabb csomagjával, amely kizárólag a Games Workshop szériájára koncentrál. Égesd az eretneket, öld a mutánst, tisztítsd meg a tisztátalant!

Hirdetés

Szokás szerint három szint közül lehet választani. A legolcsóbb, 5,37 eurós (nagyjából 2150 forintos) négy tételt tartalmaz: az önállóan játszható a Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy-t a hazai NeocoreGames fejlesztésében, a Warhammer 40,000: Dakka Squadron - Flyboyz Editiont, ami egy gyors iramú légi lövölde, valamint két kupont (60% kedvezmény a Warhammer 40,000: Chaosgate - Daemonhunters - Execution Force, valamint 30% a Warhammer 40,000: Battlesector - T'au árából).

A következő fokozat már 10,75 euróba (körülbelül 4300 forintba) fáj, és az eddigeken felül megkaphatjátok érte a NeocoreGames 2018-as alkotását, a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt, valamint egy oldalnézetes run & gun platformert, a Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teefet. A legcombosabb, fullos csomag 13,44 eurót (hozzávetőlegesen 5400 forintot) emészt fel, cserébe viszont a korábbiakon felül három további címet vonultat fel: a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters című körökre-osztott RPG-t, a Warhammer 40,000: Battlesector névre keresztelt multis mókát, illetve egy fantasy akció-RTS-t, a Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruint.

Ha szeretnétek jótékonykodni is az olcsó játékok beszerzésével, akkor ezúttal is megtehetitek: a kedvezményezett szervezetek a mellrák megelőzésével és kezelésével foglalkozó BCRF (Breast Cancer Research Foundation), valamint az LMBTQ-fiatalok támogatását végző It Gets Better.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)