Hirdetés

Megvan, mikor jön az EA Sports FC teljesen ingyenes riválisa, a UFL

|

Két béta után a teljes változatot is kész szabadjára engedni a fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Egyelőre továbbra is komoly vetélytárs nélkül fut a FIFA-ból lett EA Sports FC sorozat, egyáltalán nem fenyegeti sikerét a PES-utód eFootball 2024, még úgy sem, hogy sokat javult az általa kínált élmény a starthoz képest, és PC-n naponta 12-15 ezer játékos aktív egy időben.

Hamarosan új vetélytárs lép majd színre, miközben a FIFA csak annyit tud tenni, hogy hivatalos e-sport tornáján Rocket League-re váltott. Az UFL-t a közönség nyílt béták során már kipróbálhatta, az ezek keretében gyűjtött visszajelzésekből a fejlesztőcsapat sokat tanult, és kitűzte a megjelenés dátumát.

A közel nyolc éve fejlesztés alatt álló, free-to-play játékban szeptember 12-étől merülhetünk majd el PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon, de aki nem bírja már kezelni izgatottságát, 5590 Ft-ért megveheti a 7 napos korai hozzáférést, illetve extra játékbeli tartalmakat kínáló UFL (F2P) Starter Packot.

Hirdetés

Az UFL-ben valódi csapatokat vagy saját alakulatunkat terelgethetjük végig a ranglétrákon más játékosokkal megmérkőzve. Külön hangsúlyt kapott a menedzsment, így minden szezonban igazgathatjuk klubunkat, taktikázhatunk más-más felállásokkal. A megjelenés után folyamatosan érkeznek majd hozzá frissítések.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Címkék: #ufl #fifa
Platformok: PlayStation 5 Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)