Hirdetés

Megvan, hogy mikor tartja nyári előadását a Capcom

|

Nincs már messze a 2024-es Capcom Next, amely három játékra fókuszál majd.

Hirdetés

Noha már magunk mögött hagytuk a Warhammers Skullst, a PlayStation State of Playt a Summer Game Festet, az Xbox Games Showcase-t, a Ubisoft Forwardot, a Nintendo Directet és még néhány show-t, ez nem jelenti azt, hogy ne tartogatna már több játékbemutatót számunkra a nyár. Augusztusban a gamescom és a THQ Nordic Showcase szórakoztat bennünket, de még előtte megnézhetjük, hogy mivel készül a Capcom erre az évre.

Igen, jól olvastátok, a 2024-es Capcom Next kizárólag idei alkotásokkal foglalkozik majd, szám szerint hárommal, tehát csalódás kell okoznunk annak, aki abban reménykedett, hogy a kiadó esetleg már most bejelenti a következő Resident Evil folytatást és/vagy remake-et.

Hirdetés

Ehelyett a tegnap leleplezett Dead Rising Deluxe Remaster osztozik majd a rivaldafényben a Kunitsu Gami: Path of the Goddess-szel, valamint a Resident Evil 7: Biohazard Macre, iPadre és iPhone-ra érkező változataival. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy a teljes műsor mindössze 25 percet rabol csak el az életünkből. Hogy mikor teszi ezt? Nos, magyar idő szerint hajnali 00:00-kor, július 2-án, kedden.

Nem biztos, hogy érdemes lesz miatta fennmaradni, de itt, a GS-en elolvashatjátok majd kedden reggel, hogy miről maradtatok le, ha nem néztétek élőben a Capcom Nextet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)