Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a legújabb Horizon játék

|

A Sony végre megerősítette a LEGO Horizon Adventures megjelenési dátumát.

Hirdetés

Láthatóan nem elégszik meg a Sony a Horizon széria jelenlegi rajongóbázisával, hanem szeretné egy kicsit kiszélesíteni, megszólítva a fiatalabb generációt is, ráadásul kivételesen nem csak a saját konzoljára és PC-re adja majd ki a LEGO Horizon Adventures címet viselő alkotást, hanem Switchre is. Az ötlet egyébként több szempontból is nyerőnek tűnik: egyrészt a legósított kalandok régóta népszerűnek számítanak, másrészt a Nintendo hordozható konzolján jellemzően nagyot mennek a családbarát címek, harmadrészt pedig tökéletesen illeszkedik a vállalat azon tervébe, amelyben a korábbinál nagyobb szerepet kapnak a kategória játékai. Az év játéka címre is esélyes Astro Bot fogadtatása láttán cseppet sem meglepő.

Mindenesetre az iméntiek szellemében a LEGO Horizon Adventures is megkapta a maga szegmensét a legutóbbi State of Play műsorában, melynek során megerősítést nyert, amit korábban épp a Sony árult el véletlenül: november 14-én debütál a Guerilla Games és a Studio Gobo közreműködéséből születő akció-kaland.

Hirdetés

A kockásított, ám így is pofás látványvilágon túl az izometrikus kameranézet alkalmazása még, ami elsőre szemet szúrhat, de persze a játékmenet sem marad a régi. Igaz, Horizon-veteránok számára ismerős lesz az a megoldás, hogy a robotállatok legyőzéséhez a sérülékeny pontjaikat kell íjjal célba venni. Arról viszont, hogy az újoncok és az ifjoncok is hamar akklimatizálódjanak, nemcsak kooperatív mód és öt nehézségi fokozat gondoskodik majd, hanem a tetszés szerint cicomázható település, amely afféle központi hubként szolgál.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)