Hirdetés

Megvan, hogy mikor csatlakozik Homelander a Mortal Kombat 1-hez

|

Dátum és gameplay trailert is kapott a The Boys gonosza, és kiderült valami más is.

Hirdetés

A NetherRealm Studios a lehető legjobb időzítést választotta ahhoz, hogy hozzáadja Homelandert a Mortal Kombat 1 felhozatalához vendégharcosként, ugyanis a karaktert hamarosan visszatér a The Boys sorozat 4. évadában, az első három rész június 13-án debütál az Amazon Prime Videón.

Homelander bekerülése tehát nagyon aktuális, és azt már az eddigi videókból is leszűrhettük, hogy egy hajszálnyival sem lesz kellemesebb figura, mint az Amazon showjában vagy az annak alapjául szolgáló képregényben, brutalitását pedig alaposan ki is szolgálja a Mortal Kombat világa.

Hirdetés

Miután az Invincible-ből érkezett Omni-Mant a játékban is J.K. Simmons szólaltatta meg, Peacemakert pedig újfent John Cena vállalta el, adta volna magát, hogy Homelandert az őt megformáló színész, Antony Starr szinkronizálja a Mortal Kombat 1-ben is, azonban ez nem jött össze. A rajongók azzal vigasztalódhatnak, hogy már nem kell sokat várni a karakter bekerülésére, és képességei, erősségei, stílusa így is átjön, mozdulatait és kivégzéseit élvezet lesz használni:

Homelander június 4-től lesz elérhető korai hozzáféréssel a Premium Edition és a Kombat Pack tulajoknak, önállóan pedig június 11-től lehet beszerezni majd. Vele együtt egy új karakterrel bővül a Kameo-felhozatal is Ferra személyében személyében, őt is láthatjátok a fenti videóban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)