Hirdetés

Megvan, hogy a Microsoft játékai közül melyiket optimalizálják elsőként PlayStation 5 Próra

|

Hivatalosan is megerősítették az első olyan PS5 Pro Enhanced címet, amelyik a redmondiak égisze alá tartozik.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy az október 8-án érkező Diablo IV: Vessel of Hatred magával hoz egy új régiót, küldetéssort, kasztot és sok extra tartalmat, a kiegészítőn felül azonban a 2.0-s frissítéssel is készül aznapra a Blizzard. Az utóbbi önmagában is elég izgalmas, hiszen teljesen ingyenesen fogja átalakítani a Diablo IV alapjait, sőt a PS5 Pro esetében az ARPG vizuális tálalását is.

A Sony méregdrága, generációközépi új konzolja rengeteg extra lóerőt kínál a fejlesztőknek, és mostanra már tudjuk, hogy 55 cím esetében ezt a csapatok ki is használják. A Diablo IV ugyan nem szerepelt az eredeti listán, de most Rod Fergusson megerősítette, hogy a 2.0-val az is megkapja a Pro Enhanced extrákat.

Hirdetés

Amikor a rajongók elkezdték kérdezgetni a sorozat főnökét, ő meglehetősen egyszerű nyilatkozatot adott:

"Rengetegszer merült már ez fel, szóval most boldogan megválaszolhatom, hogy igen, a Diablo IV és a Vessel of Hatred megkapták a PS5 Pro Enhanced plecsnit."

A különböző fejlesztők más és más módokon használják ki az új konzol lehetőségeit. Az alapvető feltételezés az, hogy futási sebességet vagy látványt súlyozó opciók helyett az adott cím Pro módban fog futni, ami gyorsabb is és szebb is, mint az alap PS5 által kínált fenti lehetőségek. A Blizzard nem részletezte, hogy náluk mit is takar az Enhanced jelzés, de a lényeg, hogy még jobb élményt kapunk majd a Sony új konzolján.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)