Hirdetés

Megvan a Sony PC-re is érkező horrorjának megjelenési dátuma, és ez nagyon nehéz helyzetbe hozta a műfaj rajongóit

|

Az Until Dawn remake-je miatt hirtelen nagyon zsúfolt lett október hava.

Hirdetés

Senki sem kötelezi rá őket, hogy így tegyenek, de a horrorjátékok fejlesztői és kiadói szeretik rendszerint úgy időzíteni alkotásaikat, hogy azok megjelenése minél közelebb essék halloweenhez. Ennek következtében októberben sokkal több félelmetes játék érkezésére számíthatunk, mint az év bármelyik másik hónapjában. Így volt ez az elmúlt években, és így lesz idén is.

A Konami támogatását igen, a játékosok bizalmát viszont még nem élvező Bloober Team például október 8-án tervezi kihozni a Silent Hill 2 remake-jét, de ígéretesnek tűnik a Hang nélkül filmekből táplálkozó A Quiet Place: The Road Ahead is, amely október 17-én debütál, és ne feledjük, hogy a hónap utolsó napján, 31-én érkezik a Shadows of the Damned újrakevert kiadása.

Hirdetés

Már ezekből sem lennek könnyű választania annak, aki rákényszerül, a Sony mai bejelentése után pedig még nehezebb lesz a döntés, ugyanis az imént felsorolt címekhez október 4-én csatlakozik a 2015-os Until Dawn remake-je is PlayStation 5-ön és PC-n. A Supermassive Games alkotását, amelyben barátok egy csoportjának kell nehéz döntéseket hozva túlélnie egy rettenetes éjszakát a hegyekben, a Ballistic Moon modernizálta, és dolgozta át új platformokra Unreal Engine 5-ben.

Eközben az eredeti fejlesztőcsapat sem unatkozik, az utolsó simításokat végzi a Dead by Daylight világában játszódó The Casting of Frank Stone-on, 2025-ben pedig a Little Nightmares III-mal fog jelentkezni. De a The Dark Pictures Anthology szériáról sem szabad megfeledkezni, amelynek a gamescomon ismerhetjük meg közelebbről a következő, Directive 8020 címet viselő fejezetét. Ha minden igaz, ez már sci-fi horror lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)