Hirdetés

Megjött a Mortal Kombat 1 kiegészítőjének új trailere, benne Ghostface kivégzésével

|

Jövő héten érkezik a Khaos Reigns, ami egy rakat újdonsággal és új harcosokkal is kecsegtet.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1 kiegészítője már a megjelenése előtt erősen megosztotta a rajongókat. Ettől függetlenül a Khaos Reigns úton van, és pontosan szeptember 24-én be is fog futni. Aki beruház rá, a rajt pillanatától fogva fejest ugorhat az új sztorikampányba, valamint megismerkedhet három új játszható karakterrel Noob Saibot, Cyrax és Sektor képében.

A három nindzsa mellett három vendégszereplő is érkezik majd, de ők csak a következő hónapokban teszik tiszteletüket a Kombat Pack 2 keretében. A T-1000-es halálosztó, valamint Conan, a barbár még nem mutatták meg magukat, de az új trailerben legalább a Sikoly filmek gyilkosa, Ghostface, vagyis szellempofa helyet kapott.

Hirdetés

A Khaos Reigns megjelenését felvezető előzetes nagyrészt sztoripillanatokat tartalmaz a visszatérő Animalities kivégzések, valamint kombóbemutatók mellett, és egészen a legvégéig kell várnunk a meglepetésre, amikor is Szellempofa munkára fogja vadászkését egy nem túl barátságos találkozó erejéig.

A Mortal Kombat 1: Khaos Reigns nem tartozik az olcsóbb kiegészítők közé, 50 eurót kér érte a Warner Bros. Games és a NetherRealm, de megvásárolható az alapjátékkal együtt is egy 90 eurós csomag részeként. Ti beneveztek majd valamelyik kiszerelésre?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)