Hirdetés

Megjelent az augusztusi GameStar! Már mikor!

|

Kicsit olyan ez, mint amikor elalszik a kakas és délben fúj ébresztőt, de a lényeg akkor is: itt az új GameStar!

Hirdetés

Mentségemre legyen mondva, nagyon viharos volt a múlt hét: a szerkesztőség egyik fele a GameStar táborban igyekezett hősiesen helytállni, a másik pedig a Games Convention lázában égett (ezúton köszönöm meg a hírező csapatnak a kiváló munkát, illetve BZ-nek és ZeroCoolnak a helyszíni bejelentkezéseket, melyeket itt mind megtalálhattok összegyűjtve.) Hamarosan egyébként a táborról is olvashattok beszámolót, ha végre utolérjük magunkat. (Csak pillanatnyilag még gyorsabbak vagyunk nálunk.)
Na de hogy az augusztusi GameStar! Hát megjelent! Van benne minden jóság, az előzetes rovatban annyi játék, hogy csak (volt ugyebár E3, QuakeCon, Comic-Con...) a tesztrovatban pedig az exkluzív STALKER: Clear Sky fókuszt emelném ki így nagyhirtelen. Matteo is belehúzott hardverfronton, úgyhogy a Mélyvíz is tömve van – összeeresztjük a Core 2 Duot a Phenomokkal, illetve megnézzük, miként teljesít három NVIDIA kártya SLI-ben.
Mint azt már megszokhattátok, ilyenkor mindenkit olvasói visszajelzésekre buzdítunk, ami egyrészt nekünk öröm, másrészt pedig Nektek is, hiszen a konstruktív kritikát nyújtó fórumozók között remek ajándékokat sorsolunk. (Júliusi nyerteseink: Vad László – Blacksite Area 51 játék, Juhász Attila – CSX bögre és toll, Nagy László – Unreal Tournament III poszter). (Gratulálunk!)

1. Elmondom a véleményem az augusztusi GS-ről, úgy álleszcuzámmen.
2. Az augusztusi GSTV-vel kapcsolatban is van ám véleményem, kifejtem iziben.
3. Jaj, hiszen hibát találtam! Hol is tegyem szóvá, hol is?

De ezzel még nincs vége, hohó. Ezúton szeretnénk közzétenni két további nyereményjátékunk nyerteseinek listáját. Ha valaki nem emlékszik, Mass Effect nyereményjátékunk lényege az volt, hogy szigorúan csak MS Paint felhasználásával kellett képet készíteni „A világűr meghódítása” témakörben. A három Mass Effect ajándékcsomagot (póló, poszter, pendrive, képeslapok, egérpad, nyakba akasztós izé) végül Rajnai Márton, Bálint Márk és Fodor Zsolt nyerte, de az összes többi indulónak is szívből gratulálunk, fantasztikus pályamunkák készültek. (Felhő Farkas munkáját őszintén szólva nem értettük, pedig vizuálkonnotációs önvédelmi fegyverrel felszerelt Kortárs Műelemző Kommandónk napokig dolgozott rajta, Gravekeeper pályaművét pedig tudatmódosító szerek vélt felhasználása miatt diszkvalifikáltuk.) Illusztrációként álljon itt Rajnai Márton alkotása:

rajnaimarci.jpg


Blizzard nyereményjátékunk díja egy Worldwide Invitational 2008 „goodie bag” volt, tömve mindenféle remek blizzardos relikviával, kártyával, könyvekkel, prosikkal és brosikkal, melyek közül kiemelkedik a World of Warcraftban használható Tyrael mini pet. (De amúgy maga a tatyó is klassz.) A feladat szerint kis esszét kellett rittyenteni arról, hogy hogy a Diablo történetében mi volt eddig számotokra a legkedvesebb karakter. A legszívhezszólóbb munkát Jámbori András küldte Budapestről, és a nekrót dicsőítette - hely hiányában most nem idéznénk az írást, de meggyőzött minket. Alant látható a büszke nyertes és a miniatűr Tyrael. Ha valakinek nem lenne világos, a troll Jámbori András, a Tyrael pedig Tyrael.

 

blizzardnyertes.jpg


És végül íme, maga az újság is, nehogy valaki eltévessze. Érdemes a sárga GameStar logóra koncentrálni, így nagy eséllyel megelőzhető hogy véletlenül Magyar Méhész Közlönyt vagy Kisbegyed magazint vegyünk az újságárusnál.

 

jav2_gs808_b1-b4vfinal.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)