Hirdetés

Megjelent a Sony új játéka, de a Steam közönsége látványosan hátat fordított neki

|

PC-s fronton egyértelmű bukás a Concord, a Sony már csak a PlayStation 5 táborában reménykedhet.

Hirdetés

Nagyjából a formális bemutatója óta sötét fellegek gyülekeznek a Firewalk Studios alkotása felett, tehát amikor a sztoriközpontú játékot sejtető CGI trailert követően először láthattuk a Concord játékmenetét. És az sem tűnt az évszázad ötletének, hogy 40 dollárt/eurót kérjen érte a Sony, miközben a legközvetlenebb riválisait ingyen nyúzhatják a hero shootereket kedvelő játékosok.

Aztán következtek a zárt, majd publikus bétakörök, amelyek során egyrészt felsejlett, hogy a fejlesztők nem csak a lábukat lógatták az elmúlt években, másrészt azonban kiütköztek a formula hiányosságai is, ráerősítve arra az érzésre, hogy amennyiben a Sony nem változtat, ebből könnyen baj lehet.

Hirdetés

Nos, a Sony nem változtatott, a premier időpontját gránitba véste, és az árazáshoz sem nyúlt hozzá, aminek meg is lett az eredménye. Ellentétben a Helldivers 2-vel, a Steam közönsége nem ölelte keblére a multis lövöldét, az augusztus 23-ai rajtot követően az egyszerre aktív játékosok száma még a 700-at sem érte el. Pillanatnyilag 697 fő a csúcs a SteamDB szerint, de az, hogy e sorok írásakor is csupán 237-en csekkoltak be, aggodalomra ad okot a Concord jövőjét illetően.

Nem ismerjük egyelőre a PlayStation 5-ös számokat, de amikor nyilvánosságra hozzák az augusztusi és a szeptemberi játékletöltési toplistákat, akkor átfogóbb képet kapunk arról, hogyan is teljesít konzolon és úgy összességében is a Firewalk játéka.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)