Hirdetés

Megjelent a Shroud hozzájárulásával készült ingyenes lövölde, a Spectre Divide

|

És máris sokkal többen játsszák, mint bizonyos hasonló játékokat.

Hirdetés

Miközben a Concordot épp elföldelni készül a Sony, a Mountaintop Studios egy új FPS-t ad ki. A Spectre Divide néhány hét bétatesztelés után tegnap hivatalosan is megjelent, így mindenki számára ingyenesen elérhető és játszható.

Egy kifejezetten kompetitív lövészeknek készült, hardcore FPS-ről van szó, ami a Valorant és a Counter-Strike nyomdokait követi pár fontos különbséggel.

A Spectre Divide-ban a játékosok kapnak egy második testet, amit lerakhatnak valahol a pályán, és váltogathatnak az egyik és másik között. Ezzel több területet fedhetnek le, de akkor is folyathatják a meccset, ha az egyik testüket lelőnék.

Hirdetés

Rengeteg extra taktikai lehetőséget kínál ez a Spectre Divide-ban, amire még rátesznek az extra kütyük és képességek.

Ha érdekel benneteket a játék, amin az egyik legnépszerűbb, FPS-ekre fókuszáló tartalomgyártó, Shroud is dolgozott, akkor itt megtalálhatjátok és letölthetitek azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)