Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott az új A Gyűrűk Ura játék, a Tales of the Shire

|

Ezúttal nem a harcokon lesz a hangsúly: a Weta Workshop nyugis játéka a Stardew Valley-t és az Animal Crossingot idézi meg.

Hirdetés

Már akkor felcsillant a szemünk, amikor kiderült, hogy a Weta Workshop és a Private Division együttműködésében egy A Gyűrűk Ura világában játszódó farm- és életszimulátor készül, hiszen nem sűrűn látogathatunk el Középföldére anélkül, hogy bármiféle fenyegetés vagy veszély miatt kellene aggódnunk, de a Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game pontosan ilyen chilles élményt ígér. 

A koncepció szerint saját kis hobbitunkat megalkotva fedezhetjük fel a festői Morotvát, Hobbitfalva részét, ahol gazdálkodhatunk, kivehetjük a részünket a közösség életéből, kereskedhetünk, barátkozhatunk és vendégeket fogadhatunk, a cél pedig a saját életünk és a falu felvirágoztatása. 

Hirdetés

Mindig is szerettük volna nyugodtan átélni a Megye apró örömeit, a Tales of the Shire-ben pedig ezt az ígéretek szerint zavartalanul megtehetjük majd, és miközben a saját portánkat fejlesztgetjük és a környéket csinosítgatjuk, még ismerős arcokkal is találkozhatunk majd A Gyűrűk Ura lore-ból. Az alábbi, közel 20 perces fejlesztői videóban maguk a készítők mesélnek arról, hogy milyen lesz a játékmenet, és láthatunk is gameplay jeleneteket, ami alapján már belőhető a végeredmény: 

A Tales of Shire megjelenését eredetileg idénre tervezte a fejlesztőcsapat, aztán 2025 elejére tolták annak érdekében, hogy olyan formában és minőségben jelenhessen meg, amilyenre szeretnék. Most kiderült, hogy egészen pontosan 2025. március 25-én számíthatunk a játékra PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S és Nintendo Switch platformokra, valamint a Netflixen keresztül is játszható lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)