Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Chicken Police: Into the HIVE!

|

A hazai The Wild Gentlemen folytatást készített 2020-as sikerjátékához, és még idén belevethetjük magunkat a csirkekopók újabb állati kalandjába.

Hirdetés

Számos izgalmas magyar játék készült már, de elég kevés olyan videojátékos univerzum született itthon, ami aztán több projekttel is bővült. A 2020-as noir kaland, a Chicken Police által elindított World of Wilderness szerencsére pontosan ilyen. Az antropomorf állatokat felvonultató világ a Csirkekopók első története után bővült egy kávézós mellékszállal és a hazai The Wild Gentlemen bejelentett egy másik spin-offot (a Gyilkosság az Orient expresszent megidéző Moses & Plato - Last Train to Clawville), valamint a folytatást is, a Chicken Police: Into the HIVE!-ot, ami a kizárólag fekete-fehérben játszható előd után kap színes módot és még több nyomozási opciót is. 

A feladatunk ezúttal is a nyomok gyűjtése, gyanúsítottak és tanúk kihallgatása, valamint a kreatív problémamegoldás lesz, és mindezt 35 helyszínen megfordulva, több mint 30 teljesen szinkronizált karakterrel szóba elegyedve tehetjük meg, ráadásul különféle mellékküldetéseket is teljesíthetünk.

Hirdetés

Minden új előzetessel egyre jobban vártuk, hogy a fejlesztőcsapat bejelentse a Chicken Police: Into the Hive! megjelenési dátumát, amit a The Wild Gentlemen a legújabb előzetessel meg is tett: a folytatás november 7-én debütál a Steamen, nem sokkal később pedig konzolokra (PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre) is vissza fog térni Santino "Sonny" Featherland és Marty McChicken, de azok a változatok egyelőre nem kaptak napra pontos dátumot. 

Ha bele szeretnétek nézni a folytatásba, tölthető demó a Steamen

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)