Hirdetés

Megjelenési dátumot kapot az egyjátékos Dead by Daylight spin-off

|

A Supermassive Games narratív fókuszú horrorjátéka előbb jön, mint hittük volna.

Hirdetés

A Dead by Daylight fejlesztői megleptek bennünket pár izgalmas bejelentéssel. A legjobb hír, hogy az Until Dawn stúdiója által fejlesztett The Casting of Frank Stone heteken belül megérkezik. Az aszimmetrikus horrorjáték narratív fókuszú mellékszála nagyon jó kezekbe került, és az ősz első szeleivel együtt már be is fog futni. Szeptember 3-át karikázzátok be a naptárban.

A sztori az 1980-as években játszódik, amikor egy kis csapat elindul Cedar Hills felé, hogy ott forgassák le horrorfilmjüket Murder Mill címen. Tudtukon kívül valódi gonosz rejtőzik a hegyek között, és ez a jelenlét jóval több rettegést okoz majd annál, mint amire a srácok fel vannak készülve.

Hirdetés

Ami a játékélményt illeti, nagyjából arra a vonalra érdemes számítani, amit az Until Dawn, a The Dark Pictures Anthology és a The Quarry képviselt. Döntéseket kell majd hoznunk egy filmszerű horrorkalandban, és az események a mi választásainktól függően pörögnek majd tovább. Ha jól választunk, a szereplők életben maradnak, ha rosszul, akkor hullazsákban végzik. Tökéletes formátum ez ahhoz, hogy a Behaviour tovább mélyíthesse a Dead by Daylight világát.

Ami magát a Dead by Daylightot illeti, természetesen az sem marad újdonság nélkül. A fejlesztők ismét kiemelték, hogy Lara Croft úton van, de rajta kívül a 2v8-as játékmód is érkezik. Utóbbi kibővített pályákkal, július 25-én fog befutni. Az új opcióra felkészülvén a Behaviour aktiválja a régóta várt cross-progression rendszert is július 22-én, így vihetjük majd magunkkal cuccainkat és eredményeinket egyik platformról a másikra.

A Switch esete egy kicsit trükkös lesz, e változat és a többi között hiánytalanul mozgathatjuk majd az eredményeinket és tárgyainkat, ám a pénzért kínált játékbeli valutát és a DLC-ket nem vihetjük máshová, ha a Nintendo konzolján vásároltuk őket. Ugyanakkor, ha PC-n vagy más platformon vettünk DLC-ket és valutát, akkor azok még mindig használhatók lesznek Switchen.

Faramuci megoldás, de ezzel együtt is csupa jó hír érkezett a Dead by Daylight univerzumának rajongói számára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)