Hirdetés

Meghalt a Concord, és mégis játszanak vele

|

A szervereket már legkapcsolták, de vannak páran, akik még mindig pörgetik a meccseket.

Hirdetés

A Concord teljesen halott. A Sony és a Firewalk múlt hét végén kihúzták a dugót, és a játék mára elérhetetlen mind PC-n, mind PlayStation 5-ön. Két hét nyűglődés után a Concordot visszadugták a sütőbe, hátha lesz még belőle valami, esetleg free-to-play címként lenne esélye megélni a piacon.

Azonban amíg arra várunk, hogy a Sony felfedje a lapjait, egy különös anomáliát próbálunk feldolgozni: a SteamDB szerint még mindig játszanak a lövöldével. A hír írásának pillanatában legalább öten pörgetik a Concordot PC-n, és az elmúlt 24 órában volt egy pillanat, amikor 11-en voltak bejelentkezve.

Hirdetés

A legoptimistább feltételezés, hogy a fejlesztők tesztelik épp a játékot. A hivatalos közlemények szerint a Sony és a Firewalk is megvizsgálják majd a lehetséges opciókat, így könnyen lehet, hogy tényleg visszatér majd a Concord, és a srácok bekapcsolva hagytak egy belsős tesztszervert a változtatások kipróbálásához. Az sincs kizárva persze, hogy valamit elszámol a SteamDB vagy csak összeakadtak a statisztikák. Akárhogy is, valaki pittyeg a Concord radarján.

Ami a játék jövőjét illeti, fejlesztők egyelőre még nem tudnak semmi biztosat, de legalább viszontlátjuk majd a karaktereket, amikor felbukkannak a saját Secret Level epizódjukban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)