Hirdetés

Megérkezett az Xbox Game Pass Standard, mutatjuk az egyes csomagokat

|

Mától él a Game Pass előfizetéses csomagok új rendszere.

Hirdetés

A mai nappal elstartolt a Microsoft legújabb előfizetéses modellje, vagyis az Xbox Game Pass Standard csomag. Ez meg megoldás gyakorlatilag egyesíti a Game Pass for Console és a Game Pass Core csomagok funkcióit, és némiképp ki is egészíti azokat. 

Ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy immár négyféle (PC Game Pass, Game Pass Core, Game Pass Standard, Game Pass Ultimate ) előfizetési csomag közül választhatnak azok, akik PC-n vagy Xbox konzolokon le szeretnének csapni erre a lehetőségre. Értelemszerűen így a korábbi felállásnál egy picivel bonyolultabb a dolog, úgyhogy a Microsoft sietett, és tisztázta, egészen pontosan mit is takarnak az egyes pakkok.

Hirdetés

Első körben itt van ugyebár a PC Game Pass, ami a PC-s pajtásoknak lesz remek barátja. Több száz játékhoz férhetnek hozzá (csak!) PC-n az előfizetők, és az új címeket már az első nap pörgethetik, olyan játékokat, mint a Call of Duty: Black Ops 6, vagy az Indiana Jones and the Great Circle. Ezen felül tartalmazza az EA Play tagságot és sok játékra akár 20% vásárlási kedvezményt is biztosít.

Ha viszont valaki a konzolokat preferálja, akkor minimum egy Game Pass Core előfizetésre be kell ruháznia. Ez egy több mint 25 játékból álló Game Pass válogatást takar (p. Grounded, Among Us, Halo, Gears 5), illetve nélkülözhetetlen az online multiplayerhez. Egyes címekre akár 50%-os kedvezményt is nyújthat. 

A most elindult Game Pass Standard, ami annyival több, mint a Game Pass Core, hogy a több száz játékból álló katalógus is megnyílik az előfizetők előtt, egy csomó remek cím közül válogathatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Végezetül itt van még a legcombosabb csomag, vagyis a Game Pass Ultimate. Temérdek játékkal, EA Playjel, extra ajándékokkal és kedvezményekkel, cloud gaminggel, és persze első napos megjelenésekkel, szóval a PC Game Passhoz hasonlóan itt is sok új játék már az első naptól automatikusan elérhető, ebben az esetben konzolos játékosok számára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)