Hirdetés

Még több játék bekerül a Game Passbe augusztusban, de a távozó címek hiányát sokan megérzik majd

|

Kárpótlásként az előfizetők másoknál hamarabb kóstolhatnak bele a Call of Duty: Black Ops 6-ba.

Hirdetés

Ma este kerül sor a gamescom nyitóműsorára Geoff Keighley tolmácsolásában, és könnyen meglehet, hogy a már hivatalosan megerősített címek mellett több, eddig gondosan titkolt újdonságot is láthatunk majd, köztük olyanokat, amelyek egyenesen a Game Pass katalógusában kezdik meg pályafutásukat. És ezeknek még csak nem is kell feltétlenül a redmondiak istállójából, vagy valamelyik külsős partnerétől érkezniük.

A távolabbi jövő vizslatása előtt azonban fordítsuk figyelmünket az előttünk álló napokra. Bő másfél hét múlva már szeptemberhez lapozhatunk a naptárban, meg is villantotta a Microsoft a következő hónap egyik újdonságát, de jön még előtte még jön pár "apróság", aminek örülhetnek az előfizetők.

Hirdetés

Az egyik például a korai hozzáférés a Call of Duty: Black Ops 6 publikus bétájához. Míg mindenki másnak augusztus 30-áig kell várnia, az előfizetők már két nappal korábban, augusztus 28-án elkezdhetik felfedezni az ingyenes próbakör tartalmait, térképeit és játékmódjait. Ami pedig a játékokat illeti, egyelőre három címről rántották le a leplet.

Xbox Game Pass újdonságok - 2024. augusztus

Augusztus 22.

  • Atlas Fallen

Augusztus 27.

  • Core Keeper - PC, Xbox Series X|S, felhő

Szeptember 3.

  • Star Trucker - PC, konzol, felhő

Jó hír, hogy ezúttal a Game Pass Core tagsággal rendelkező játékosok táborára is gondoltak Phil Spencerék, az ő katalógusuk augusztus 21-én olyan címekkel gyarapodik, mint a Cities: Skylines, a Control: Ultimate Edition és a SnowRunner.

Ezzel párhuzamosan az Xbox Game Pass Ultimate csomagnak bizalmat szavazó előfizetők három tartalmi csomaggal lesznek gazdagabbak: ezek az Idle Champions of the Forgotten Realm: Five Champions, az XDefiant: Crimson Pack és a The Elder Scrolls Online: 10-Year Anniversary Pack #3.

Végezetül essék szó a távozókról is. Augusztus 31-étől három játéktól kell búcsút venniük az előfizetőknek, de persze élhetnek az ilyenkor felkínált lehetőséggel, és akár meg is vehetik bármelyiket 20 százalék kedvezménnyel.

  • Atomic Heart - PC, konzol, felhő
  • Guilty Gear -Strive- - PC, konzol, felhő
  • NBA 2K24 - konzol, felhő
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)