Hirdetés

Még meg sem jelent a Deadlock, de már elárasztották a csalók a Valve játékát

|

Meglepődik bárki azon, hogy egy Valve-lövöldét megszállnak az ügyeskedő játékosok?

Hirdetés

Több hónapos sikertelen titkolózás után a Valve a közelmúltban végre tényleg beismerte a Deadlock létezését. Egy MOBA jellegű lövöldéről van szó, amiben adott hősökkel kell szétkapnunk egymást, és lerombolnunk az ellenfél bázisát. A formula kevés újdonságot tartogat, de a Valve hozta egyedi elemek az élménybeszámolók alapján egy meglehetősen addiktív játékot eredményeztek.

Amikor pedig egy lövölde népszerű lesz, akkor előbb-utóbb a csalók is felbukkannak a környékén. A Deadlock sem kivétel, már meg is szállták az ügyeskedő játékosok.

Hirdetés

A lenti videóban egyértelműen láthatóak a csalás nyomai, főleg a Vindictát irányító résztvevő kameráján keresztül: a célkereszt tökéletesen az ellenfélre van ragadva, függetlenül attól, hogy ő a fal mögött tartózkodik. A fedezék ellenére is becsapódnak a lövedékek, ami persze lehetetlen lenne csalások használata nélkül.

Taking a look at deadlock cheaters
byu/MintDoe inSteam

Nyilván a csalók felbukkanása is probléma, de az sem segíti a helyzetet, hogy a Deadlock azon felületén, amelyik a jelentések beküldésére szolgál, jelenleg nem lehet megjelölni a feltételezett csalókat. Ehhez fel kell lépni a hivatalos Discord szerverre, ami nehézkessé teszi az egész folyamatot.

Reméljük, hogy a Valve még időben észbe kap, a közösség érdeket szem előtt tartva reagál, és nem válik a Deadlockból is csalásokat és botokat használók melegágya. Kár lenne érte.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)