Hirdetés

Meg is tudtuk a következő Rainbow Six játék nevét, meg nem is

|

Annyi biztosnak látszik, hogy a Ubisoft dolgozik a Rainbow Six sorozat új részén.

Hirdetés

A shiiny77 néven futó Rainbow Six-szivárogtató neve közismert a széria rajongói között. Shiny több újdonságról is lerántotta a leplet idő előtt, így amikor elkezdett csicseregni egy új Rainbow Six projektről, akkor mindenki felfigyelt szavaira.

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft a kivizsgálások, csúszások és eladási nehézségek közepette egy új Rainbow Six játék fejlesztésébe is belevágott. A gond csak az, hogy nem tudjuk, pontosan milyen projekt lesz, és mi a cél vele.

Hirdetés

Shiiny77 nagyon lelkesen számolt be a dologról, de a részletek tekintetében olyannyira óvatos volt, hogy még a cím egészét sem tette közzé, csak annyit, hogy "Rainbow Six A***". Ez gyakorlatilag bármi lehet, ám azt sugallja, hogy nem a Siege-et folytatják - korábban is elmondták, hogy ez nagy hiba lenne. Mióta az debütált, megjelent a gyenge fogadtatású Extraction, illetve egy mobilos játék is SMOL alcímmel.

Az XDefiant formulája a Ubisoft állítása szerint működik (mondjuk a pletykák ezt vitatják), hónapok óta folyamatosan leköti a műfaj rajongóit. A közelmúlt többszereplős lövöldéi mindeközben sorban dőltek össze. Kíváncsiak leszünk rá, hogy ilyen körülmények között mivel próbálkozik majd a Ubisoft.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)