Hirdetés

Még egy hagyománnyal szakít a Call of Duty: Black Ops 6

|

Egy fontos dologban még az előrendelőkkel sem fog kivételezni az Activision.

Hirdetés

Noha nem a Black Ops 6 lesz az első Call of Duty epizód, amelyik már a Microsoft regnálása alatt debütál - ez a titulus a tavalyi Modern Warfare III-at illeti meg -, hosszú idő után most először fordul elő, hogy az Activision egyenlően kezeli a platformokat, tehát se PlayStationön, se Xboxon nem találkozunk exkluzív vagy legalább átmenetileg exkluzív tartalmakkal. Bétakörök, skinek, játékmódok estek a konzolok közötti háború prédájául, és ez rendszerint a PC-s tábort is hátrányosan érintette.

Ennek azonban vége, ahogy egy másik tradícióval is szakít az Activision. Jóllehet, ennek az előrendelők egy része biztosan nem örül majd, azok viszont, akik a tényleges megjelenés napján ugornának fejest a kampányba, hálásak lesznek, amiért nem árasztják el spoileres videók az internetet.

Hirdetés

A kiadó megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 egyjátékos módját még az előrendelők sem indíthatják el október 25-e előtt.

A csapat teljes mértékben október 25-ére összpontosít. Izgatottak vagyunk mindazért, amit a játék kampánya, többjátékos része és Zombies módja nyújt. Idén úgy döntöttünk, lehetővé tesszük a közösségnek, hogy ugyanakkor ássa bele magát a módok bármelyikébe, tehát október 25-én visszatérünk ahhoz, amikor a globális launchra egyetlen nagy pillanatban kerül sor. Emiatt nem lesz idén korai hozzáférés a Black Ops 6-hoz, csupán a rajtot megelőző visszaszámlálás

- áll a CharlieIntelnek eljuttatott közleményben. Ez a változtatás leginkább azokat a játékosokat érinti majd kellemetlenül, akik az elmúlt években a multis szerverek élesedése előtt ledarálták az aktuális kampányt, hogy aztán az első pillanattól kezdve az online élményekre fókuszálhassanak

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)