Hirdetés

Max Payne 3 - infók és képek

|

A Bruce Willis általános filmszerepeiben megformált karakterekhez hasonlóan megfáradt Max kalandjai folytatódnak. Amennyiben lehet mindezt kalandnak nevezni, rémálom helyett.

Hirdetés

 

A Rockstar Games egyre több nyersanyaggal lát el bennünket, most 2 új screenshot és egy poszter érkezett a jövő márciusban bemutatásra kerülő Max Payne 3-hoz. Az igazi meglepetés pedig jövő héten várható, de ne legyünk türelmetlenek, mert akkor a Mikulás is később jön.

A történet középpontjában továbbra is a korábbi New York-i zsaru, Max Payne áll, akit még mindig kísért saját múltja és fájdalmas emlékei. A helyszín ezúttal Brazília, Sao Paolo, ahol Max új életet kezd egy helyi vagyonos üzletember és családja biztonsági embereként. Miközben felveszi a harcot az új munkaadójára támadó helyi klánokkal, elhatározza, hogy egyszer és mindenkorra tisztázza nevét és leküzdi saját fojtogató démonjait.

A készítők a Natural Motion technológia segítségével az L.A. Noire-hoz hasonló filmszerű harmadik részt ígérnek. A munkálatok már javában zajlanak élő szereplők bevonásával.

A továbbfejlesztett egyjátékos-mód mellet pedig a sorozatban elsőként egy újszerű és izgalmas többjátékos módot is beépítenek majd a játékba. Hatalmas játéktér, térkép és többrétegű jutalmazási rendszer teszi izgalmassabbá és érdekesebbé a jövő tavaszra ígért Max Payne 3-at!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)