Hirdetés

Mátrixos vetődések, nonstop akció és Firestarter remix - itt a Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer trailer

|

A közelgő Call of Duty Next előtt még egyszer megmutatta az Activision a Black Ops 6-ot.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy ki mit gondol a szériáról, az aktuális Call of Duty megjelenése minden évben a videojáték-ipar egyik legfontosabb eseményének számít. Ez természetesen idén sem lesz másként, és mint arról már mindenki értesült, ezúttal a Treyarch és a Raven Software koprodukciójában született Black Ops 6 száll a ringbe a legnagyobb példányszámban fogyó játék címéért.

Könnyű dolga azonban nem lesz, mert a Palworld, majd a Helldivers 2 és a napokban a Black Myth: Wukong is begyújtotta a rakétákat. Sok múlhat tehát a kampány, a zombies mód, és mindenek előtt a multiplayer megítélésén.

Hirdetés

Épp az utóbbira fókuszál a Call of Duty: Black Ops 6 legújabb előzetese, rövid, ám annál intenzívebb ízelítőt adva abból, ami a játékosokra vár majd a darálóban. Ennél alaposabb bemutatóra augusztus 28-án, szerdán kerül sor a Call of Duty Next keretében. Az élőben streamelt esemény során bepillantást nyerhetünk a klasszikus többjátékos módba, megismerjük a térképeket, a játékmódokat, a játékmenetet befolyásoló innovációkat, beleértve az Omnimovementet. De szó lesz a zombies mód egyik, már a megjelenéskor elérhető térképéről, a Call of Duty: Warzone-ban debütáló Area 99-ről, valamint a mobilos tervekről és a béta részleteiről.

Egyébként a premierig sincs már sok hátra, október 25-én jelenik meg a Call of Duty: Black Ops 6 minden releváns platformra a Switch kivételével.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)