Hirdetés

Máris megoldották, hogy a God of War Ragnarökhöz ne kelljen PSN-fiók

|

A legtöbben azért pontozták le a játék PC-s változatát, mert kötelező hozzá PlayStation-fiókot regisztrálni. Egy modder gondoskodott ennek kiiktatásáról.

Hirdetés

Egy ideje már érkeznek PlayStation játékok PC-re, de csak idén találta ki a Sony, hogy beleköti ezeket a PlayStation Network ökoszisztémájába. A Helldivers 2-nél ez különösen rosszul sült el, a Ghost of Tsushimánál nem volt akkora negatív visszhangja, hiszen a játékban található többjátékos mód, ami akár még indokolhatja is a regisztrációt, ám a Ragnarök esetében senki nem értette, mi szükség van rá.

A PSN-integrációval egyébként láthatjuk, hogy barátaink mit csinálnak, és a Sony saját rendszerében szerezhetünk trófeákat, de ez még sokaknak nem elég érv. Gyorsan született is megoldás, aminek a kiadónál valószínűleg nem örülnek.

Hirdetés

A múlt hét végén megjelent God of War Ragnarökhöz a hétvége folyamán felbukkant egy mod, aminek egyetlen célja, hogy kiiktassa a PlayStation PC SDK-t, így ennek telepítése után nem kötelező belépni a PlayStation Networkbe a játékhoz. Mindössze két DLL-t kell bemásolni, és kész is a trükk.

Ez ugyan nem egyenértékű a másolásvédelem megkerülésével (azt más oldotta meg ijesztően hamar), de akkor sem teszi boldoggá a Sonyt. Hogy ennek hatására kiveszik-e a PSN-integrációt, vagy valahogy megpróbálják még jobban erőltetni, az kiváló kérdés.

A következő, PC-re érkező PS-exkluzív a The Last of Us Part II lehet, de nem kizárt, hogy előbb a Horizon Zero Dawn Remastered jön.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)