Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor jön a Phasmophobia konzolos verziója

|

Rengeteg halasztás után végre kiderült, hogy mikor kezdhetnek szellemeket kergetni a konzolos játékosok.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb Twitch-szenzációja volt a Phasmophobia című, VR-támogatással felvértezett játék, melyben barátainkkal vállvetve kell különféle szellemeket levadásznunk, vagy legalábbis kísérletet tennünk rá, ugyanis ezek a kalandok legtöbbször pánikszerű meneküléssel végződnek.

A fejlesztők régóta szerették volna konzolokra is eljuttatni a játékot, egy időben úgy tűnt, hogy nem fog sikerülni, de most mégis örülhetnek a leendő szellemvadászok.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt hallottunk utoljára a Phasmophobia konzolos verziójáról, akkor a játékot fejlesztő Kinetic Games meghatározatlan időre elhalasztotta a megjelenést, most viszont a steames oldalukon található új bejegyzésből kiderül, hogy idén októberben, a halloween témájú eseménnyel egybekötve PlayStation 5-ön, PS VR2-n és Xbox Series X|S-en is indulhat a vadászat. Ráadásul az egyes platformok közönségét nem szeparálják el egymástól.

Kevésbé örömteli hír, hogy ezzel együtt a játék ára is emelkedni fog, ugyanis a jelenlegi 13,99 dollár helyett 19,99 dollárért csaphatunk majd le rá minden platformon. A csapat szerint azonban még így is fair a változtatás annak tükrében, hogy mennyi új tartalom került a játékba a korai hozzáféréses periódus kezdete óta.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)