Hirdetés

Már magyarul is játszható az Elden Ring: Shadow of the Erdtree

|

The_Reaper_CooL elkészült mindennel, teljessé vált az Elden Ring DLC magyar fordítása.

Hirdetés

Aki magyar felirattal ellátva szereti játszani a FromSoftware játékait, az már bizonyára találkozott The_Reaper_CooL nevével, elvégre neki köszönhetjük a Dark Souls címek, a Demon's Souls, a Sekiro: Shadows Die Twice és az Elden Ring fordítását is, így nem is lehetett kérdés, hogy ő fogja magyarrá varázsolni a rajongók számára az utóbbi - akár teljes játéknak is beillő - DLC-jét is. 

A magyarítás elkészülését annak ékes leírásával harangozta be a Magyaritasok.hu, ennek köszönhetően a következőképpen hangzik a Shadow of the Erdtree premisszája az anyanyelvünkön:

"Számtalan Szennyezett harcos győzte le a főellenségeket, hogy visszanyerje a Kegy erejét. A távolban magasló Erdfa mindenkire áldását küldte, és aranyló fényével beborította a Köztvidéket. Történt azonban a háttérben egy elég súlyos esemény: az Árnyak Birodalmában az Árnyfa nem fénybe, hanem sötétségbe borított mindent, és újabb ádáz ellenfelek és veszélyek leselkednek főhősünkre. Pár harcos úgy döntött, hogy ebbe a teljesen új helyszínre ellátogat, és megkeresi Miquellát, hátha az ő fénye és jósága ismét jó sorsot hoz mindenki számára..."

Hirdetés

Ezekkel a magyarra átültetett kifejezésekkel találkozhattatok már az elmúlt két hét során is, ugyanis az Elden Ring: Shadow of the Erdtree béta fordításáról már a június 30-i gyűjtőhírünkben beszámoltunk, ugyanakkor az még nem tartalmazta a teljes tárgy-, páncél-, és fegyverleírásokat, a végleges magyarítás csak most öltött formát, már tölthető, és tartalmaz szövegjavításokat is.

TRC beszámolója alapján mivel nem hivatalos munkáról van szó, ezért offline lehet csak vele játszani, kivéve, ha telepítitek a frissített SeamlessCo-op modot (amely szintén lefordításra került), amellyel meg lehet oldani az online mókát, de csak azokkal, akik szintén rendelkeznek vele.

Ha esetleg találtok valamilyen hibát, akkor The_Reaper_CooL blogján jelezhetitek neki, és ne feledjétek el megköszönni a Shadow of the Erdtree magyarítását!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)