Hirdetés

Már az Activision is belátta, hogy túl sok helyet foglal a Call of Duty - itt a megoldás

|

A Black Ops 6 megjelenésével komoly változások lesznek ezen a téren is.

Hirdetés

Manapság már egyáltalán nem mennek ritkaságszámba az olyan játékok, amelyek a telepítést követően 100 GB-ot vagy többet is kiharapnak az SSD-ből - a Call of Duty széria ebben a konzolgenerációban különösen hírhedté vált ilyen szempontból. Félő volt, hogy ha nem történik valami, előbb vagy utóbb szűknek bizonyul a konzolok gyári SSD-je - leginkább a Xbox Series S alapváltozatát fenyegette ez a veszély.

Ezt nem akarta megkockáztatni az Activision, ezért még időben lépett, és olyan, több fázisból álló változtatásokba fogott, amelyek azt eredményezik majd, hogy az október 25-én érkező Call of Duty: Black Ops 6 helyigénye kevesebb lesz az egy évvel korább Modern Warfare III-énál.

Hirdetés

Ennek érdekében már augusztus 21-én, a Reloaded alcímet viselő 5. szezonnal együtt megérkezik az a frissítés, amelyik átrendezi a fájlszerkezetet, valamint lehetővé teszi a Warzone leválasztását az aktuális Call of Duty epizódról. Azután már csak akkor kúszik fel az SSD-re vagy a merevlemezre az ingyenesen játszható battle royale, ha mi így döntünk, és természetesen a Warzone-t önállóan is telepíthetjük majd. További értékes gigabájtokat takaríthatunk meg azáltal, hogy az említett update-et követően a játék nagyobb mértékben támaszkodik a textúrastreamingre, a játékosok választhatnak a minimális és az optimizált beállítási lehetőségek közül.

Szintén érdemes megemlíteni, hogy a Black Ops 6 premierje előtt, október közepén megújul a jelenleg Call of Duty HQ néven ismert felület: az Activision ígérete szerint átláthatóbb lesz, könnyebben kezelhető, és közvetlen hozzáférést nyújt a játékainkhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)