Hirdetés

Már a 2026-os és 2027-es Call of Dutyról is megtudtunk ezt-azt

|

Úgy tűnik, a Modern Warfare történetszál pihenni megy, de más, rég félretett alsorozatok újra előkerülnek.

Hirdetés

A Call of Duty játékok kapcsán jelenleg az a legnagyobb kérdés, hogy az Xbox Game Studios más játékaihoz hasonlóan ezek is bekerülnek-e megjelenésük napján a Game Pass kínálatába - erre leghamarabb júniusban, a kiadó nagy nyári bemutatója keretében kaphatunk választ, ahol a sorozat idén ősszel megjelenő részéről is lehull a lepel. A Cerberus kódnevet viselő projekt alighanem a Black Ops-szálat folytatja, az állítólag Call of Duty: Black Ops Gulf War nevet viselő játékban az öbölháborúban nyelhetjük-nyelethetjük majd a lövedékeket.

Az Insider Gaming tavaly decemberben azt írta, a 2025-ös rész majd a Black Ops 2 történetét fogja folytatni, és a nem túl távoli jövőben, 2030-ban játszódhat. Most szintén nekik, illetve két adatbányásznak köszönhetjük a 2026-os és 2027-es felvonás első részleteit.

Hirdetés

A Twitteren/X-en megjelent posztok szerint a két év múlva érkező játék a Project Devilwood nevet viseli jelenleg, és a Ghosts folytatása lesz az Infinity Ward tálalásában, míg a 2027-es, Project Anvil nevet viselő epizódon a Sledgehammer dolgozik, és az Advanced Warfare-hez nyúlnak majd vissza az alapokért.

A következő három évben sok minden változhat, felborulhatnak a tervek, főleg ha az eladások nem a várakozásoknak megfelelően alakulnak majd. Ha minden marad így, akkor legalább 2028-ig nem kapunk se második világháborús részt (sajnos Activision-mércével mérve a legutóbbi ilyen, a Vanguard nagy bukás lett), se Modern Warfare-t.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)