Hirdetés

Már 50 percet nézhetsz meg a Star Wars Outlaws játékmenetéből

|

Ha nagyon nem tudsz dönteni az év egyik legjobban várt játékával kapcsolatban, akkor belenézhetsz a gameplay különböző részeibe.

Hirdetés

Bár a Star Wars filmek és sorozatok elég hullámzó minőségűek, a franchise videojátékai már egyenletesebb színvonalat hoznak, a Ubisoftnál és a Massive-nál készülő Star Wars Outlaws bemutatói is többnyire pozitív szájízt hagytak maguk után (még ha a demót kipróbáló újságírók nem is voltak feltétlenül elégedettek a tapasztaltakkal, amire a játék rendezője is reagált). 

Az biztos, hogy a játékosok ki vannak éhezve egy nyílt világú Star Wars-játékra, ami ráadásul még kecsegtetőbb úgy, hogy A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér közötti időszakban játszódik, és egy Kay Vess nevű törvényen kívülit irányítva járhatják benne a messzi-messzi galaxist. 

Hirdetés

A közelmúltban már láthattunk tíz percnyi gameplay-t a Massive ambíciózus játékából, most pedig további videók érkeztek, közel ötven percen keresztül vizsgálhatjuk a Star Wars Outlaws játékmenetének különböző aspektusait. A felvételeket egy youtuber, bizonyos Cycu1 készítette, akinek volt lehetősége kipróbálni az Outlaws lehetőségeit. Az alábbi videóban Cycu1 egy bolygó felfedezésére fókuszál, amiben van utazás, harc, átvezetők, beszélgetések és küldetések is: 

A videós rövid betekintést engedett az egyik minijátékba, a Sabaccba is, amit sok helyen játszhatunk majd, és természetesen ennek is megvan a maga szabályrendszere: 

Fontos szerepet kap a játékban a kereskedés is, ennek köszönhetően fegyvereket lehet vásárolni és fejleszteni, ahogy a képességeket is. Nézzétek csak: 

Végül azt is megszemlélhetjük, hogy mi történik akkor, ha érvényesül Kay törvényen kívüli attitűdje, és lopásra adja a fejét. Van itt sunnyogás, lövöldözés és platformelemek is, szóval változatos a dolog: 

Ha saját magatok akarjátok megtapasztalni a játék élményét, az sincs már messze, a Star Wars Outlaws megjelenése augusztus 30-án lesz esedékes PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Én biztosan adni fogok neki egy esélyt egy 1 hónapos Ubisoft+ előfizetésen keresztül.

Nektek mi a véleményetek róla?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)