Hirdetés

Magyarországon van IShowSpeed, épp a Mammutból streamel, teljes az őrület

|

Óriási tömeg követi a streamer minden lépését.

Hirdetés

A világ egyik legismertebb videósa, az épp európai turnét tartó Darren Jason Watkins Jr., vagyis IShowSpeed (vagy egyszerűen csak Speed) Magyarországra látogatott, és élő YouTube-streambe kezdett, ami jelenleg is fut.

Nemrég a Széna téren jelent meg, egy csomag Negro cukorkát szorongatva kérdőre vonta a járókelőket, hogy ez mégis mi a jó franc, majd a Mammut bevásárlóközpontban a Footlocker felé vette az irányt, de a helyzet hamarosan teljesen kezelhetetlenné vált. Biztonsági őrei próbálják távol tartani a rajongókat, de nincsenek könnyű helyzetben.

Hirdetés

Az élő adásban (amelyet jelenleg több mint 150 ezeren néznek) IShowSpeed azt mondta, hogy szeretne enni valahol. Türkiz éttermet ajánlották neki, de ő inkább tradicionális magyar kosztot szeretne, szóval jó eséllyel a stream egy magyar étteremeben fog folytatódni hamarosan. 

Később Speed a Budai Várnegyedbe ment, ahol hirtelen felbukkant a Balázs Kicks tulajdonosa, Pachert Balázs, és cipőket ajándékozott a videósnak. A rajongók itt is követik, folyamatosan közös képeket kérnek tőle. A 0-24-ben konstans őrjöngő streamer persze a védjegyét sem hagyta otthon: már megugatott két járókelő lányt. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)