Hirdetés

Logan Paul most épp Lionel Messivel veszett össze a Prime ital miatt

|

A Más+ Messi saját energiaitala, aminek flakonjai meglehetősen hasonlítanak a Prime flakonokra.

Hirdetés

Logan Paul az elmúlt években videógyártás helyett sportlói karrierjével, TikTok fiókjával és a Prime energiaitallal volt elfoglalva. A Prime Logan és KSI közös terméke, aminek marketingkampánya elképesztő löketet és ízélményt ígér, miközben az elemzők és szakértők szerint valójában csak egy nagyon kártékony üdítő, amit senkinek sem lenne szabad fogyasztania. Akárhogy is, a cucc rengeteg gondot (és felmérhetetlen hasznot) hozott Logannek, aki most egy újabb perbe fog fejest ugrani miatta.

A legújabb sztorit Lionel Messi közreműködése indította be be, a világhírű focista ugyanis elindította saját energiaitalát. A Más+ (a más spanyolul többet jelent) csomagolása ugyanis nagyon hasonló a Priméhoz, ami miatt Messi üdítőit elkezdték "másolatnak" csúfolni.

Hirdetés

A reakciókra válaszul Messi cége, a Mark Anthony International pereskedni kezdett október 8-án. Az eljárás lényege az lenne, hogy bíróság előtt bizonyíthassák a Más+ helyzetét, ami a Mark Anthony szerint nem sértett semmilyen védjegyet, és a dizájnok eltérnek egymástól annyira, hogy a vásárlók ne keverhessék össze a termékeket.

Logan és KSI eddig nem nyilatkoztak semmit az ügyben eddig, de a legutóbbi Impaulsive podcastben végre megemlítették a helyzetet:

"Messi valahogy épp perel minket, miután lámásolt minket. Hogy működik ez? Mi hivatalosan nem vádoltuk meg őt védjegy sértéssel, de voltak beszélgetések a háttérben, amiről nem beszélhetek. Ahelyett, hogy a színfalak mögött rendezhettük volna az ügyet, most bíróságra rángatják az egészet."

Logan állítása szerint folyton bejelölik őt a Más+-t mutogató fotókra, mert egyesek azt hiszik, hogy ez egy spanyol verziója a Prime-nak. Ha ez igaz, akkor Logannek és KSI-nak van egy fontos fegyver a kezükben, de meglátjuk, hogy mi lesz majd az egészből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)