Hirdetés

Lenyűgöző a World of Warcraft Unreal Engine 5-tel felújított változata, amit hamarosan ingyen játszhatunk

|

Hatalmas grafikai szintlépésre számíthatunk, viszont ez nem a Blizzard érdeme.

Hirdetés

A World of Warcraft egy ingyenesen játszható, nem hivatalos, ám tartalmilag kibővített szerverének, a Turtle WoW-nak az üzemeltetői nemrégiben bejelentették, hogy Unreal Engine 5-ös környezetbe ültetik át a Blizzard nagy sikerű MMORPG-jét. Korábban már láthattunk ilyen és ehhez hasonló techdemókat, azonban a Turtle WoW-os srácok változata valóban játszható lesz, ráadásul fizetni sem kell érte.

A projekt a Turtle WoW 2.0 nevet kapta, melynek keretein belül a csapat továbbfejlesztett látványvilággal, jobb megvilágítással és árnyékokkal kívánja modernizálni a továbbra is hatalmas népszerűségnek örvendő játékot. A frissített változat támogatni fogja a meglévő WoW Classic modokat, valamint a moddoláshoz szükséges új eszközöket is biztosítja majd a közösség számára, akik ezek segítségével "soha nem látott módon bővíthetik a világot" - olvasható a bejelentő előzetes leírásában.

Hirdetés

Az Unreal Engine 5-tel hajtott World of Warcraft ráadásul nemcsak PC-n, hanem androidos eszközökön is ingyenes játszható lesz megjelenésekor, amire előreláthatólag 2025-ben kerül majd sor. Azoknak sem kell aggódniuk, akik ragaszkodnak a játék eredeti látványvilághoz, viszont a kibővített tartalmak miatt mégis felnéznének a kliensre: a Legacy Mod aktiválásával a régi körítés mellett lubickolhatunk az extrákban.

A Turtle WoW 2.0 bejelentő előzetesét alább csekkolhatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)