Hirdetés

Left 4 Dead 2 - Előrendelés egy sapkáért?

|

Hideg van fiúk-lányok, mindenki keresse meg otthon a sapiját! Vagy kapjon egyet ajándékba a Left 4 Dead 2 előrendelése után!

Hirdetés

Mindenki ismeri a szakállas viccet, hogy nyuszikának problémái akadnak a farkassal, akár van rajta sapka, akár nincs. Fura, de mostantól ugyan ez akár velünk is megtörténhet, mialatt a Team Fortress 2-ben mókázunk.


Persze valakit a kinézete miatt üldözni elitélendő, de lelki szemeim előtt már látom a „Hunt the Hat" és ehhez hasonló őrült TF2 módozatokat, amiket a következő Left 4 Dead 2 előrendelési akció vonhat maga után. Mert a Valve úgy döntött, hogy egyik címének az előrendelésével egy másik játék felhasználóinak kedveskedik.

Belegondolva, egy óriási ötlet és teljesen logikus lépés két sikeres cím ilyen fajta kapcsolata, hiszen a Valve és a Steam berkein belül könnyen kivitelezhető, és egymás eladásaira is jótékony hatással lehet. A konkrét ajánlat pedig, hogy a Left 4 Dead 2 előrendelői azon túl, hogy 10%-os kedvezményt kapnak, megkapják továbbá az első rész Billjének katonasapiját, amit a Team Fortress 2-ben bármelyik karakterre ráadhatják. Ez persze csak azokat vonzza, akik ugye rendelkeznek a TF2-vel, és mellesleg tervezik a Left 4 Dead 2 megvételét. Hát itt a remek alkalom! Aztán vagy azért lőnek le bennünket, mert van rajtunk sapka, vagy azért, mert nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)