Hirdetés

Lara Croft is csatlakozik a Dead by Daylight túlélőihez

|

A Behaviour Interactive egyre nagyobb lelkesedéssel horgászik össze vendégkaraktereket a popkultúra minden szegletéből.

Hirdetés

Még alig volt időnk kipróbálni a Dead by Daylight legutóbbi DLC-jét, ami a Dungeons & Dragons világának egy darabkáját illesztette bele a játékba, a Behaviour Interactive-ot ugyanakkor ez láthatóan nem érdekli: hamarosan szállítják is a következő csomagot, ami a játékvilág kedvenc akcióhősnőjét rántja be a ködbe.

Lara Croft idén nyáron a gyilkosok és túlélők poklában fog az életéért harcolni

Hirdetés

Egy sajtóközleményben a Behaviour Interactive mesélt az új csomagról, ami pontosan július 16-án érkezik majd. A karakter természetesen a túlélők csapatát erősíti majd, és egyedi perkekkel felszerelve próbálja felvenni a versenyt a túlvilág gyilkosaival. Lara gyorsabban ugrik át akadályokat, és egy kis lootolás után hatékonyabban szereli a generátorokat, mint társai. Esetleges sikítás helyett ráadásul felfedi a gyilkos auráját több másodpercre.

Megszámlálni is nehéz, hány franchise olvadt már bele a Dead by Daylightba, de nem csak így bővül majd a világ: a Supermassive-tól jön a The Casting of Frank Stone, egy történetközpontú spin-off, melynek eseményei ugyancsak ebben a világban zajlanak. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)