Hirdetés

Közkívánatra népszerű játékmódot kap az XDefiant - hamarabb itt lesz, mint gondolnád

|

Okot ad rá a Ubisoft, hogy visszatérjünk a free-to-play lövöldéhez.

Hirdetés

Szerkesztőségünk több tagját is sikerült magával ragadnia a Ubisoft franchise-aiból táplálkozó XDefiantnek, ugyanakkor tesztünk során napvilágra kerültek az ingyenesen játszható arena shooter gyengeségei is, köztük az optimálisnál jóval kevesebb játékmóddal. E pillanatban ugyanis az érdeklődőknek be kell érniük olyan opciókkal, mint a Domination, az Occupy, a Hotshot, a Zone Control és az Escort.

Természetesen a Ubisoft is tisztában van vele, hogy nem elég bevonzani a játékosokat, meg is kell tartani őket, ha az a cél, hogy az XDefiant még sokáig releváns maradjon, éppen ezért egy sor újdonság készül, kapunk új pályákat, frakciókat, fegyvereket és persze játékmódokat is, az első szezon napokon belül elrajtol.

Hirdetés

De még csak addig sem kell várni az új tartalmakra, mivel magyar idő szerint este 7 órai kezdettel június 21-én, azaz pénteken elrajtol a közösség kívánságlistáján előkelő helyen szereplő Team Deathmatch (TDM), hogy végre csapatba verődve kenjük el a többi játékos száját.

Ti ki fogjátok próbálni?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)