Hirdetés

Komoly támogatást kapott a Marvel 1943: Rise of Hydra

|

Az Unchartedet megalkotó Amy Hennig projektjébe beszállt az Embracer Group leányvállalata is, de ez nem hoz magával leépítéseket és stúdióbezárást.

Hirdetés

Márciusban egy látványos előzetessel adott hírt magáról Amy Hennig vadonatúj játéka, a második világháborúban játszódó Marvel 1943: Rise of Hydra, amelyben Amerika Kapitány mellett egy korábbi Fekete Párducot, valamint egy vakandai kémet és egy amerikai katonát is irányíthatunk a nácik által elfoglalt Párizsban. Az Amerika Kapitány hőskorát, a közeget és a koncepcióban rejlő potenciált tekintve ígéretes alkotásnak tűnt a projekt, amelyért a Skydance New Media felel a Marvel támogatásával, azonban szükség volt még egy kiadóra is, hogy a dolgok gördülékenyen menjenek. 

Ezt most sikerült megtalálni az Embracer Group alá tartozó Plaion (korábban Koch Media) képében, amely beállt a készülő játék mögé és globálisan felel majd annak kiadásáért, ugyanakkor megjelentek olyan aggódó hangok is, amelyek tartanak az Embracer bevonódásától.

Hirdetés

Mindez nem meglepő: az Embracer Group sokáig kisgömböcként kebelezte be a fejlesztőcsapatokat és IP-ket, hogy aztán egy hatalmas beruházás miatt befürödjön, a szorult helyzetből pedig leépítésekkel, projektek megszüntetésével, valamint stúdiók bezárásával és eladásával kecmergett ki. Ilyen előzményekkel érthető lenne, ha a Marvel-rajongók aggódni kezdenének a Marvel 1943 miatt, ugyanakkor nem szabad elsiklani a tény felett, hogy az Embracer alá tartozó Plaion nem vásárolta meg sem a fejlesztőcsapatot, sem a játék jogait: pusztán partnerként szálltak be, ez teljes egészében a Skydance és a Marvel közös biznisze, amibe nem szólhat bele a kiadáson kívül. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Skydance Games társelnöke, Julian Beak ki is jelentette egy közleményben, hogy úgy vélik, a Plaion a tökéletes kiadói partner a Marvel 1943 több platformra kiterjedő, globális megjelenéséhez, és nagyon örülnek neki, hogy találtak egy világszintű kiadót, aki osztja a projektre vonatkozó ambíciózus elképzeléseiket. A Marvel Games feje, Haluk Mentes szerint ők is nagyon izgatottak az együttműködés miatt, a Plaion vezérigazgatója, Klemens Kundratitz pedig azt mondta, büszkék arra, hogy a Skydance Gamesszel és az iparági legendával, Amy Henniggel dolgozhatnak együtt az egyik legjobban várt AAA-kategóriás videojátékon, a partnerség pedig része a Plaion azon küldetésének, hogy a játékkiadás globális erejévé váljon.

A Marvel 1943: Rise of Hydra valamikor 2025-ben jelenhet meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)