Hirdetés

Komoly gondok vannak a Call of Duty: Modern Warfare 3-mal a Game Pass-előfizetők körében

|

Az elmúlt órákban többen is folyamatos összeomlásokról számoltak be.

Hirdetés

A napokban került be a Call of Duty: Modern Warfare 3 a Game Pass kínálatába, amire így - érthető módon - rengeteg új játékos vetette rá magát. Egyelőre nem tudni, hogy a megnövekedett játékosszám vagy valami más miatt, de több előfizető is problémákba ütközött a játék futtatása során. Legalábbis erről árulkodnak a közösségi médiában terjengő bejegyzések, amelyek rendre arról számolnak be, hogy a program folyamatosan összeomlik, és még a Game Pass-előfizetések állapotával is gondok vannak.

A szerverproblémákról több erre szakosodott oldal is beszámolt, az illetékesek azonban még nem kommentálták az ügyet. A probléma vélhetően a zöldek oldalán van, hiszen a jelek szerint elsősorban a Game Pass-előfizetők érintettek, így tehát a redmondiakon a sor, hogy gyógyírt találjanak a gondokra.

Hirdetés

Természetesen nem minden játékost érint az anomália. Több friss becsatlakozó is bárminemű probléma nélkül pörgeti a Modern Warfare 3-at, amit a rendszeresen játszók köre is megérzett. A lobbik gyorsabban megtelnek, a meccseken pedig kevésbé tapasztalt játékosokba is bele-belefutni. Remélhetőleg hamarosan sikerül helyre tenni a dolgokat, és minden előfizető akadály nélkül próbálhatja majd ki a lövöldét.

MW3 Keep Crashing.
byu/ZeusSeal inXboxGamePass

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)