Hirdetés

Kiszivárogtak az Xbox Game Pass augusztusi játékai

|

Ugyanaz az illető szállította az információt, aki a Call of Duty: Modern Warfare III és a Mafia: Definitive Edition bekerülését is napra pontosan megjósolta.

Hirdetés

Lassan kezd feleslegessé válni az Xbox PR-csapatának a munkája, ugyanis helyettük is ráirányítja a figyelmet a Game Passre az utóbbi napokban különösen aktív szivárogtató, eXtas1s. A videós nemrégiben pontos előrejelzést adott a Call of Duty: Modern Warfare III érkezéséről, és azt is telibe trafálta (értsd: egyértelműen tudta), hogy mikor válik elérhetővé az előfizetők számára a Mafia: Definitive Edition.

A tavalyi CoD-ot már kedvükre pörgethetik, Tommy Angelo történetének pedig augusztus 13-án eshetnek neki, de nem csak ezeknek a játékoknak örülhetnek, jön még pár izgalmas alkotás.

Hirdetés

Ha eXtas1s nem téved, akkor így néz majd ki az augusztusi Game Pass újdonságok listája:

SOPA - Tale of the Stolen Potato (augusztus 6.)

Creatures of Ava (augusztus 7.)

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (augusztus 8.)

Atlas Fallen (augusztus 13.)

Mafia: Definitive Edition (augusztus 13.)

Wargroove 2 (augusztus 15.)

Core Keeper (augusztus 27.)

Értelemszerűen nem tudjuk, hogy a szivárogtató értesülései mennyiben fedik a valóságot, de eddig alapvetően megbízhatónak bizonyult. Várhatóan a Microsoft hamarosan lerántja a leplet az augusztusi újdonságok első hullámáról, és akkor összevethetjük eXtas1s listájával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)